Shëngjin, vazhdon shuarja e flakëve

Dhjetëra hektarë shkurre dhe pisha janë djegur në malin e Shëngjinit nga zjarri që ra një natë më parë. Forcat zjarrëfikëse dhe ato të ushtrisë po punojnë në një terren mjaft të vështirë.