Edi Rama: “Asnjë femër nuk do largohet nga puna”. Por u hoqën!

Kryeministri Rama pati deklaruar gjatë fushatës së tij elektorale, moniste, të 30 qershorit se “asnjë femër nuk do largohet nga puna në bashkitë e opozitës”. Ndonëse zgjedhje moniste dhe që po sjellin pështjellim të madh politik në vend, por së paku ta mbante fjalën.

Për ta vertetuar se e gjitha ishte një demagogji, tregon edhe shkresa e kryetarit të bashkisë Tropojë ku ndër disa emra, figurojnë edhe femra, të cilët largohen nga puna në bashki.

Dhe jo një, por 6 femra në një shkresë për 15 largime!

Shiko shkresën: