Kryeministri reagon për kanionin e Holtës

Edi Rama ka reaguar për kanionin e Holtës.

Ja se ç’shkruan Rama:

Bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket.

Për ne PO-ja është PO dhe JO-ja është JO.

Dhamë fjalën publikisht që JO, ky HEC nuk do të ndërtohej aty dhe PO, ky HEC nuk do të ndërtohet aty.

Themi atë që bëjmë dhe bëjmë atë themi. Duhet vetëm pak më shumë durim në përgjithësi, ju lutem.

Në foto: Duke prishur punimet e filluar për hidrocentralin në kanionin e Holtës