Shikoni ftesat e dasmës Hailey Baldwin dhe Justin Bieber

Zbulohet ftesa e dasmës në formën e një libri komik të Hailey Baldwin dhe Justin Bieber

Hailey Baldëin dhe Justin Bieber do të organizojnë sërish një dasmë të dytë, për të festuar për dashurinë e tyre.

“TMZ’ ka arritur të zbulojë një ftesë të dasmës, e cila është konceptuar në formën e një libri komik.

Hailey dhe Justin janë kujdesur që ftesa e tyre të jetë larg pamjes formale dhe duket se janë kanë arritur qëllimit.

Në të thuhet se dasma do të mbahet në 30 shtator në Karolinën e Jugut dhe përkrah shkruhet: “Jemi të nderuar t’ju kemi pranë në këtë ditë speciale”.