Pse videot për Reformën në Drejtësi janë hipokrizi?

Portali Hashtag, ka realizuar një video ku pyet pse video-t e Ambasadës së SHBA-së për Reformën në Drejtësi, janë hipokrizi. Në video shkruhet se ambasada dhe Usaid, kanë nxitur ligjin e koncesioneve, ligj për kjo media e quan: Ligji që garanton vjedhjen dhe korrupsionin më galopant në Shqipëri”.

Për më shumë ndiqni video-n e mëposhtme!