Foto e Ditës

Ilir Meta vazhdon turin shqiptar të vizitave në vendet turistike malore. Së fundmi ka postuar këto foto dhe shënimin:

Në një peizazh të bukur malor, midis Bizës dhe Martaneshit, ndodhen disa monumente natyrore, siç është edhe shpella e Valit. Kënaqësi të takoja eksploratorë të huaj dhe vendas të shpellave, të cilët ashtu si edhe unë, ishin mrekulluar nga ky atraksion turistik.