Shkodër/4 tentativa për të hyrë tek mbledhja e këshillit bashkiak

Po konstituohet këshilli i ri bashkiak në Shkodër, në ambientete Biblotekës së Universitetit Luigj Gurakuqi. Jashtë ambienteve po zhvillohet një protestë nga PD-ja, në ambinetet e biblotekës socialistët po zhvillojnë mbledhjen e këshillit bashkiak.

Mbledhja po drejtohet nga prefekti i Shkodrës Çesk Millja, pasi sekretari i Këshillit të mëparshëm Suel Hidri nuk e ka marrë për sipër që të drejtojë mbledhjen, për arsye poltike.

Në mbledhje vihet re që mungon deputeti Ditmir Bushati, dhe si përfqësues nga Partia Socialiste është deputetja Senida Mesi dhe deputetja Luan Harusha. Po ashtu nga Partia Social Demokrate është deputetit Tom Doshi me 9 këshilltarë.