Rama mbush çantën me koncesione, shkel mbi shqiptarët

Një karikaturë e cila tregon situatën ekonomike në vend, është bërë hit në rrjete sociale. Në këtë karikaturë, shihet kryeministri Edi Rama që në shpinë mban çantën e madhe me koncesione dhe borxhe dhe ecën duke shkelur qytetarët shqiptarë. Nuk ka nevojë për shumë komente kjo foto, pasi flet vetë! Rama ecën dhe shkel shqiptarët, duke i mbytur këta të fundit me borxhe.