Protesta në Shkodër, Gurakuqi: Zgjedhjet vetëm më 13 tetor

Nga protesta në Shkodër, ish-deputeti i PD-së, Romeo Gurakuqi, i cili ka thekuar që gjithçka po ndodh është e jashtëligjshme. Duke njohur kështu si legjitime vetëm datën e zgjedhjeve të dekretuar nga ana e Presidentit të Republikës, që 13 tetori.

”Komunteti i Shkodrës njeh vetëm zgjedhjet e dekretuara nga Presidenti i Republikës, madje dhe unë kam bërë thirrje sistematike për këtë gjë. E gjithë kjo është e pandershme dhe e pa tolerueshme sidomos pas skandalit që ndodhi me kryetarin e Partisë Socilaiste”-tha Gurakuqi.

I pyetur nëse ka mundësi të përsëritet një 2 prill i mundshëm, Gurakuqi ka theksuart se PD mbështetet vetëm në vlerat e vërteta të demokracisë.

”PD është një parti e cila ka për qëllim të ndjek gjithë rregullat e deemokracisë. Ne jemi në pritje të zhvilimeve, patjetër që komuniteti shkodran do të jetë I lirë në zgjedhjen e kryetarit të ri. Ne e pamë shumë mirë që të gjithë shkodranët e braktisën gjithë këtë frasë”,-tha për ”Fax News”.