LIVE/ Shkodra në protestë kundër marrjes së Bashkisë nga PS

Qindra qytetarë shkodranë dhe mbështetës të opozitës janë mbledhur në protestë në Shkodër, kundër formimit të Këshillit bashkiak të dalë nga votimet e 30 qershorit.

Edhe pse me urdhër u vendos të ndryshohet vendi i mbledhjes së këshilltarëve njëpartiakë, të PS-së, protestuesit nuk janë ndalur, por kanë nisur marshimit drejt bibliotekës së universitetit, e cila është rrethuar me forca të shumta policie.

Më poshtë ndiqni protestën live: