Rama: Buzëqeshja e Shqipërisë në të gjitha pikat hyrëse të vendit

Kryeministri Edi Rama me anë të një postimi në rrjetet sociale, tregon se si mirëpriten turistët që futen në Shqipëri në pikat kufitare të vendit.

Fushata e disa të rinjve quhet ‘Smile Albania’, ndërsa u shpërndajnë fletëpalosje pushuesve që futen në vend, ndërsa u flasin atyre edhe për Shqipërinë.

“MIRËMËNGJES

dhe me buzëqeshjen e Shqipërisë në të gjitha pikat hyrëse të vendit, ju uroj një të dielë të qetë”, shktuan Rama, teksa ka publikuar edhe një video.