Erion Veliaj inaguron transformimin e rrugës së Kombinatit

Erion Veliaj vazhdon punën edhe në gusht për transformimin e Tiranës. Sot ai ka postuar një status për Kombinatin.

Ja se ç’shkruan Veliaj:

Transformuam hyrjen nga Kombinati në Tiranë!

Përfunduam rikonstruksionin e segmentit rrugor nga mbikalimi i “Shkollës Teknologjike” deri në Kombinat, i cili do iu shërbejë jo vetëm 60 mijë banorëve të Kombinatit, por edhe do të lehtësojë ndjeshëm qarkullimin e automjeteve në këtë rrugë hyrëse dhe dalëse për të gjithë Tiranën.