“Të parët e Kokëdhimave me turistët spanjollë në një plazh tjetër”

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar me ngjarjen e ndodhur në Himarë, ku pronari i një lokali dhunoi turistët spanjollë.
Dylgjeri publikon një video me disa turistë të huaj në një park zoologjik.
“Ja ç’bëjnë të parët e Kokëdhimave me turistët spanjollë në një plazh tjetër… dhe si jep njeri as lule e as condom!!!”,- shkruan Dylgjeri.