Pushimet dhe libri, rrëfehen fëmijët

Me marrjen e pushimeve, fëmijët kanë të gjithë kohën e lirë. E megjithatë, dita e tyre është e planifikuar më së miri. Shëtitjet në natyrë, aktivitetet sportive apo kurset e ndryshme. Ndonëse, bota e internetit u tërheq gjithmonë e më shumë vëmendjen, fëmijët gjatë sezonit veror nuk lënë pa lexuar edhe libra jashtë shkollorë. Nga ana tjetër, gjyshërit e tyre tregojnë për një fëmijëri krejt ndryshe nga ajo që po kalon brezi i ri.