Meta: Dy shqiptarët në majën më të lartë të botës

Presidenti Meta ka postuar foto nga dy shqiptarë, të cilët ngritën flamurin shqiptar dhe atë kosovar në majën me të lartë të botës.

Ja posti i Ilir Metës:

Krenarë dhe mirënjohës për Mrikën dhe Arianitin, të cilët ngritën flamurin kombëtar në 7 majat më të larta të shtatë kontinenteve!