Azet publikon këngën e re (VIDEO)

Ai është një ndër reperët më të mirë. Bëhet fjalë për këngëtarin Azet, i cili gjatë kësaj vere po vazhdon me sukses të mbajë koncerte anembanë trojeve shqiptare. Së fundi, artisti ka publikuar edhe një këngë të re, por i cili është i tëri në gjuhën gjermane. “Leben Schnell” titullohet kënga e re e tij, të cilin e ka sjell në bashkëpunim me këngëtarin Nash. Theksojmë se teksti në këtë këngë flet pothuajse si gjithmonë kundër drogës dhe për paratë. Azet edhe gjatë muajve të ardhshëm do të sjell këngë të reja për publikun shqiptar dhe të huaj.