Video e Ilir Metës në Bjeshkët e Prevallës dhe Brezovicës në Kosovë

Presidenti Meta, siç kemi bërë të ditur, vazhdon pushimet në Bjeshkët e Prevallës në Kosovë, një vend i mrekullueshëm.

Ilir Meta ka postuar videon e mëposhtëme me shënimin bashkëngjitur:

“Një udhëtim ëndrrash mes bukurive magjepsëse të Bjeshkëve të Prevallës dhe të Brezovicës, aty ku ndërthuren si askund tjetër pyjet me ahe dhe me pisha, ku vegjetacioni dhe biodiversiteti është mahnitës”. (Ilir Meta)