Bujar Kapexhiu: Ja kush është armiku i Edi Ramës

Mjeshtri Bujar Kapexhiu, në karikaturën e tij të radhës, thotë se e ka gjetur kush është armiku i Edi Ramës.

Në karikaturën e mëposhtme shfaqet Edi Rama përpara pasqyrës dhe gjen armikun e vetes:”Unë jam Armiku im”.