Nuses i ndodh e papritura (VIDEO)

Një nuse kishte vendosur që fotot me fustan nusërie t’i realizonte mbi një motorr uji, por i ka ndodhur e papritura kur po pozonte për fotografin dallgët e kanë tërhequr në oqean. Ky ka qenë një moment plot humor dhe nusja e ka kaluar me sportivitet. Nusja Aili Reierson, nga Puyallup, Uashington, u ngjit në pjesën e prapme të një motori uji në bregun e Cancunit, Meksikë, kur valët e tërhoqën në oqean.