Kryeministri Rama me mendjen te Thethi dhe te vjeshta popullore

Edi Rama është zgjuar këtë të hënë me mendjen te Thethi, por pasi mori të gjitha bashkitë me zgjedhjet moniste të 30 qershorit e pret një vjeshtë e stuhishme popullore.

Dhe ja ç’shkruan Rama:

Me këtë video ekskluzive që postohet me lejen e autorëve Cathy Brown dhe Greg Williams, dy vizitorë të magjepsur nga Thethi, si edhe me lajmin e mirë të nisjes së shpejti të investimit për rrugën turistike të Thethit.