Video që të mbush me pozitivitet, vogëlushi ushqen gjyshin me Alzheimer

Videoja e mëposhtme do t’ju ngrohë zemrën dhe do t’ju mbushë me pozitivitet. Në të shihet një djalë i vogël, i cili ndihmon gjyshen e tij të moshuar të ushqehet.

6 vjeçari Colton Keith mundohet t’i japë gjyshit së tij, 79-vjeçarit Franklin Frye, patatet që duhet të hajë për darkë.

Videoja është regjistruar në shtëpinë e vogëlushit, në Sarville, Virginia, muajin e shkuar.

I moshuari Franklin vuan di nga dementia dhe nga Alzheimeri.

Ai është i paaftë kujdeset për veten e tij.

Teksa shikon të birin që ushqen gjyshin, mamaja e Colton, Nichole Eastrodge i thotë se ndihet shumë krenare për të, teksa e mëson edhe si të ndihmojë gjyshin të hajë.