Denoncimi te Berisha: Fillon shkarkimin e administratës, i zëvendëson me horrat e Rilindjes

Një punonjës i Bashkisë Devoll, i cili ka kërkuar të mbetet anonim, ka denoncuar  shkarkimet që po u bën nga puna punonjësve të bashkisë, kryetari i ri i bashkisë, Eduard Duro, i dalë nga votimet moniste të 30 qershorit.

Denoncimin e ka bërë publik edhe ish-kryeministri Berisha që shkruan se ‘narkomonisti antikushtetues antiligjor i Devollit ushtron terror stalinist ndaj punonjësve të ndershëm dhe legjitim të Bashkisë së uzurpuar në Devoll. Ai po i zëvendeson ata me narkohorrat e mafies së drogës!’

“Narkomonisti i Devollit terror mbi punonjesit!

Miq, narkomonisti antikushtetues antiligjor i Devollit ushtron terror stalinist ndaj punonjesve te ndershem dhe legjitim te Bashkise se uzurpuar ne Devoll. Ai po i zevendeson ata me narkohorrat e mafies se droges!

Lexoni denoncimin e punonjesit dixhital. sb

Pershendetje Doktor!

Ne Bashkine Devoll po behet terror me punonjesit e administrates! Kryetari i dale nga zgjedhjet moniste te 30 Qershorit Eduart Duro as nje jave pasi mori karigen e Kryetarit te Bashkise, ka filluar shkarkimin e njepasnjeshem te punonjesve te Bashkise, nderkohe qe ne prononcimet ne tv eshte shprehur se nuk do te shkarkoje asnje punonjes nga administrata, duke u tallur se ky eshte nje premtim nga ana e tij! Punonjesit jane nen presion Doktor! Shkarkimet “flete rrufe” po shperndahen si “semundje e keqe” ne tavolinat e punonjesve!.”