Shqipëria do të “përvëlohet” sot, ja sa gradë do të shkojnë temperaturat

Gjatë ditës së sotme në vendin tonë temperaturat do të jenë shumë të larta.

Mësohet se vala e të nxehtit do të vazhdojë të shtrihet mbi rajon edhe gjatë ditëve të tjera të kësaj jave.

Temperaturat gjatë ditës së sotme do të shkojnë mbi 34 gradë celsius.

Ndërsa ditën e nesërme pritet që të ketë edhe më shumë rritje.

Gjithashtu sipas meteorologëve vapa afrikane do të vazhdojë edhe gjatë javës së ardhshme.

Pritet që vetëm mbrëmjeve të ketë vranësira kalimtare.

Këshillohet që shmangen daljet gjatë pikut të vapës dhe të mbani ujë me vete.