Cilin drejtim do të marrë deputeti Kujtim Gjuzi?

Ka shpërthyer në rrjetet sociale humori, ironia, memet dhe fotomontazhet për personazhe të ndryshëm të politikës shqiptare. Në rrjet ka “rënë” edhe deputeti i PD, Kujtim Gjuzi.

Foton komentoje vetë: