Ç’tu desh që fole moj çupë?

Nga Ylli Dylgjeri –

Tërmet Olta!
Tërmet në Korçë e Bilisht!
Ç’tu desh që fole moj çupë? Punët e zoti s’kanë lidhje me punët e liderit e të shtetit.
Të vjetrit thonë:
Sa e dëgjon Shefin Tënd Ai lart, aq të dëgjon dhe ty ky poshtë…që të tund!