VIDEO LIVE/ Protesta e artistëve te Teatri Kombëtar

Qytetarët kanë tentuar mbrëmjen e sotme të shkojnë në ndihmë të artistëve që janë ngujuar në godinën e Teatrit Kombëtar dhe kundërshtojnë prishjen e tij. Por policia dhe forcat e ndërhyrjes speciale kanë ndërhyrë duke përdorur dhe dhunën.

Lexoni edhe…