Një tjetër sukses spektakolar i Reformës në Drejtësi

Nga Neritan Sejamini –

Nje tjeter sukses spektakolar i Reformes ne Drejtesi:

Meqe nuk bene dot nje Gjykate te Larte me gjyqtare qe e kane kaluar vetingun dhe profesioniste, tani Edi Rama dhe baballaret e tjere te reformes, permes KLGJ-se, sapo vendosen te krijojne nje Gjykate te Larte ambulante, me njerez pa asnje pervoje nga jashte gjyqesorit dhe me gjyqtare pa kaluar vetingun, te komanduar nga gjykatat e shkallave me te ulta.

Gëzuar tre vjetorin e Reformes ne Drejtesi!