Kryetarët e KLGJ, KLP dhe drejtori i Magjistraturës, ushtarët e Sorosit

Ka shpërthyer në rrjetet sociale ironia therëse për kryetaren e KLGJ-së, Naureda Llagamin, kryetarin e KLP-së, Gent Ibrahimin dhe drejtorin e Magjistraturës Sokol Sadushin, të cilët cilësohen si ushtarët e Sorosit dhe Reforma në Drejtësi është kthyer në Ramaformë.

Për më shumë, në vijim shihni foton e mëposhtme: