Këto zona të Tiranës nesër dhe pasnesër do jenë pa energji elektrike

Operatori Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njoftoi se në data 24-25 Korrik do të shkëputet energjia elektrike në disa zona të Tiranës.

OSHEE tha se për shkak të remontit të planifikuar në NST Qafë Mollë, në datat 24-25 korrik do të stakohet energjia në zonën e Shupal, Selitë e Malit, Zall Dajt.

Zonat në fjalë do të mbeten pa energji gjatë intervalit kohor 08:00-16:30.

Sipas njoftimit pa energji do të mbeten edhe zona Zall Bastar, Murrizë, Vilëz, Zgurë po në të njëjtat data për shkak të punimeve të OST për shtrimin e fibrës optike në linjën 220kV L220-9/2 Burrel – Elbasan. Intervali kohor i ndërprerjes së elektricitetit në zonat në fjalë do të jetë nga 08:00-16:30.