Eleni Foureira me pamje të re, flokë si sirenë (FOTO)

Kur hijeshoi për herë të parë skenën e Eurovision, flokët e gjatë tejet të gjatë të Eleni Foureirës u bënë menjëherë pjesë të brandit të saj. Nëse bëni bashkë trup të zhdërvjellët, prezencë në skenë, talentin dhe flokët e gjatë të valëzuar, krijoni Eleni Foureirën. Në disa foto të postuara kohët e fundit, këngëtarja me origjinë shqiptare pozon me flokë të shkurtër alla Bora Zemani të kohëve të fundit. Në gjithë ç’ka postuar, flokët i ka të njomë, kështu që mbetet për të parë si duken të stiluar.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on