Asambleja e PS, zonjat në paradë mode (FOTO)

Ka përfunduar mbledhja e Asamblesë e PS-së, e mbajtur në ambjentet e pallatit të Kongreseve. Disa ndryshime të rëndësishme në rang qarku janë bërë në disa qytete, ku nuk kanë munguar edhe pakënaqësitë. LSA ka fiksuar çdo hap të ministrave, deputetëve dhe funksionarëve të PS-së, ku për zonjat sot shkëlqyen me veshjen e tyre.