Abuzohet një fëmijë me probleme mendore, policia fsheh ngjarjen

Një fëmijë 13-vjeç me probleme mendore është përdhunuar tre ditë më parë. Policia prej tre ditësh e ka mbajtur të fshehtë ngjarjen ndërkohë ka identifikuar autorin dhe e ka shpallur në kërkim. Nga të dhënat e para mësohet se autori është një 35-vjeçar.