VIDEO/Gazetari Edison Ypi: Një mrekulli në Shishtavec

Gazetari Edison Ypi është i njohur për reportazhet e veçanta që zhvillon në zona të ndryshme të vendit. Ndryshe nga pjesa tjetër e mediave që fokusohet në zhvillimet e bujshme, Ypi preferon të sjellë në shkrimet dhe kameran e tij njerëzit e zakonshëm.

E tillë është dhe videoja më poshtë ku gazetari është takuar me një plak nga fshati Topojank, afër Shishtavecit në Kukës, i cili para prezantimit i ka kënduar një këngë.

“Duke shku në Shishtavec takova këtë mrekulli”, e titullon videon e publikuar në Youtube Eidson Ypi.