Andi Bejtja: Ja sa mirë e parashikoi Komisioni i Venecias, Reformën në Drejtësi

Gazetari dhe analisti i njohur Andi Bejtja në një shënim në profilin e tij në facebook, në kuadër të 3 vjetorit të Reformës në Drejtësi, kujton konkluzionin e Komisionit të Venecias në fundin e vitit 2015 ku thoshte se zgjidhje të tilla radikale si procesi i rivlerësimit të gjyqtarëve krijon rrezikun e kapjes së gjyqësorit nga ana e forcës politike që kontrollon procesin.