Vilë Bashtova e Kavajës dhe kështjella e rrallë në Ballkan

Një udhëtim në Vilë Bashtovë të Kavajës, vetëm 10-të km larg autostradës Durrës-Rrogozhinë është destinacioni tjetër që Ilnisa Agolli përmes projektit “100 fshatrat turistike të Shqipërisë”, na zbulon sot. Një fshat që konsiderohet i vetmi në Ballkan, për natyr;n dhe kështjellën e rrallë që gjendet aty. Por sa jemi në dijeni për këtë fshat mahnitës në bukuritë dhe diversitetin që ofron?

Po për fortesën-epiqendër turistike kaq tërheqëse për t’u vizituar dhe lënë në harresë? Po në fshat çfarë ndodh a ka me banorë?

Njihuni me këtë një tjetër stacion te zhvillimit! Motori i turizmit është gjithmonë përpara duke na ndihmuar në zbulimin e këtyre minierave te bukurisë në Fshatrat e Shqipërisë.