Punimet ndërpresin energjinë elektrike, ja zonat në Tiranë që s’do kenë drita

Zona e kryeqytetit do të mbetet pa energji elektrike në dy ditët e ardhshme më 22 dhe 23 korrik. Në një status në rrjetet sociale, OSHEE-ja ka dhënë njoftimin e rëndësishëm, ku ka njoftuar banorët e Tiranës se për shkak të disa punimeve disa zona të kryeqytetit do të mbeten pa energji elektrike. Më poshtë keni të paraqitur aedhe zonat që s’do të kenë drita dhe oraret përkatëse brenda të cilave do të mungojë energjia elektrike në secilën zonë.

Njoftimi i OSHEE-së

Datat 22-23 KORRIK📍

Në vijim të investimit për Rikonstruksionin e Kabinave ku po instalohet rrjeti i ri 20 kV,në disa zona të Tiranës do të stakohet energjia ⚡️ gjatë datave 22-23 korrik në këto zona 👇

22 KORRIK📍📍
09:00-12:00
rruga “Oksana Budina”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Fitnete Rexha”, rruga “Tasim Shehu”, rruga “Xhafer Zelka”, rruga “Nikolla Lena”, rruga “Myslym Shyri”

11:00-13:00📍
rruga “Rrexhep Tarja” ✔️

09:00-15:00📍
zona Fushë Mëzez, zona “Misto Mame”✔️

23 KORRIK📍📍
08:30-16:00
rruga “Gjin Bue Shpata”, pranë Stadiumit “Selman Stërmasi”✔️

09:00-15:00📍
rruga “Loni Ligori” pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Joklin Persi”, pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Nikolla Tupe”, rruga “Vaso Pasha”, rruga “Ismail Qemali”, rruga “Brigada VIII”✔️

09:30-15:00📍
rruga e Durrësit, rruga “Mine Peza”, rruga “Haxhi Hysen Dalliu” ✔️

09:00-16:00📍
rruga “Fiqiri Basha” pranë rrugës “Don Bosko”, rruga “Riza Cuka” ✔️