Parlamenti i kllounave, teatër me shqiptarët

Parlamenti i Shqipërisë është i cunguar, pasi aty mungon opozita politike e cila para disa muajsh dogji mandatet dhe vijon qëndresën protestuese. Partia Socialliste qëndron e vetme në Kuvend dhe me ndihmën e disa votave nga “opozita e re”, voton të gjitha ligjet siç dëshiron vetë. Një karikaturë e mjeshtrit Bujar Kapexhiu, tregon më së miri këtë realitet diktatorial. Nuk ka nevojë për diçiturë karikatura, pasi flet vetë. Në Parlamentin e Shqipërisë, janë kllouna që bëjnë teatër me shqiptarët.

Karikatura e botuar në gazetën Mapo.al.