Nusja me fustan si picë, buqeta me perime (FOTO)

Një çift ka zhvilluar dasmën më të pazakontë që është bërë ndonjëherë. Madje mund të themi dasma më e pazakontë në botë. Në një dasmë në Chicago gjithçka ka qenë imitim pice, as tortë nuk ka pasur. Nusja kishte vetëm diçka tradicionale që e mbajnë të gjitha nuset ditën e dasmës së tyre dhe ajo ishte velloja. Ndërsa detajet e tjera të habisin. Fustan në formë pice dhe buqeta me lule “me fruta” dhe “perime”, këto shfaqen në foton e nuses. Kurse të gjitha detajet e tjera të kësaj dasme ishin shumë larg dasmave që kemi parë deri më tani.