Haradinaj në detyrë derisa të ikë në Hagë

Edhe pse dy ditë më parë Ramush Haradinaj dha dorëheqjen si kryeministër i Kosovës, vijon të jetë në detyrë. Sot ai vazhdoi me axhendën e tij dhe morri pjesë në një akademi përkujtimore në Rahovec. Haradinaj nuk beri asnjë koment për dorëheqjen dhe zhvillimet e pritshme ne Prishtinë.