FOTO E DITËS nga liderët Haradinaj dhe Meta

Takimi mes kryeministrit ende në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Presidentit të Shqipërisë, Ilir Meta ka marrë vëmendje të madhe në mediat shqiptare. Një foto mes dy liderëve është cilësuar nga rrjetet sociale si FOTO E DITËS. Përqafimi mes Haradinajt dhe Metës tregon edhe njëherë vlerën e vllazërisë mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Haradinaj pret Presidentin Meta: Të fuqizojmë faktorin shqiptar

Presidenti Meta: Krenar për karakterin frymëzues të Haradinajt