Sejko: Haradinaj e jep dorëheqjen se është i pafajshëm, kurse Rama…

Vendimi i Ramush Haradinajt për të dhënë dorëheqjen dhe për tu paraqitur si qytetar i thjeshtë në Hagëm, është vlerësuar nga mbarë shqiptarët si akt heroik. Genc Sejko, përmes një postimi në facebook, thotë se Haradinaj dha dorëheqjen pasi e di që është i pafajshëm, kurse Rama thotë ai, dhe në këtë pjesë Sejko vendos tre pika (…).