“Po vidhet pasuria kombëtare pa asnjë shkresë”, publikohet video se si boshatiset Teatri Kombëtar

Duket se situata e Tetrit Kombëtar po përkeqësohet, e njësoj dhe protesta e aktorëve, aktivistëve por dhe e qytetarëve të cilët janë në mbrojtje të kësaj çështje.

Ndërkaq ditën e sotme nga aktivistja Ardiana Kalaja është bërë publike një video në të cilën dallohet se si pa asnjë shkresë zyrtare, apo procesverbal po merren materislet e Teatrit Kombëtar.

Në thirrjen publike të bërë nga aktivista kërkohet mbrojtj e Teatrit, njëherësh e Tiranës dhe familjeve tona.

Potim i plotë:

Teatri Kombètar me urdhër verbal nga bastardët po boshatiset.
Bashkohuni me ne të mbrojme Teatrin Kombëtar.
Po meren materiale pa urdhër shkresor dhe pa proçes verbal.
Po vidhet pasuria kombëtare. 
Duke mbrojtur Teatrin Kombetar ne mbrojmë Tiranën, familjet dhe fëmijët tanë.
Ne nuk do lejojmë që kjo të ndodhë.