Pasuria e Katte, lë pas edhe princin William

Kate Middleton, ka folur për lajmet që shkaktuan probleme në mes të saj dhe Princit William. “Ai thotë se unë kam ndarë të shumtën e kohës me pasionin tim të vërtetë dhe kjo nuk ishte mjaft mirë”, ka thënë Middleton për revistën ”ET”, teksa flet për kompaninë e saj. Ajo mund të jetë vetëm 37-vjeç por rezulton se Kate Middleton është duke drejtuar një nga kompanitë me fitimin më të lartë në vend.

Ajo krijoi fshehurazi një kompani që merret me produkte për humbje në peshë. Kate e pranon se e ka shmangur qëllimisht biznesin e saj, sepse ajo donte të sigurohej që kompania mund të qëndronte vetë. ”Isha e shqetësuar se njerëzit do ta lidhnin atë me burrin tim të famshëm dhe ndjeva sikur kjo të ishte një dëmtim i madh për kompaninë. Produktet që prodhojmë me të vërtetë janë ndryshimi i jetës dhe meritojnë të njihen me meritat e tyre”, shpjegoi Kate.

Produkti për të cilin po flet është ”Keto Pure”, i cili po u ndihmon mijëra njerëzve të humbin peshë. Ky produkt është duke u shitur në mënyrë të përsëritur brenda disa minutave dhe Kate thotë kompania është duke prodhuar produkte të mjaftueshme për të qenë në gjendje të ofrojnë shërbimin adekuat të kërkesës.