Giampaolo: Suso mund të bëjë diferencën, nuk ankohem për merkaton

Trajneri i Milanit, Marco Giampaolo nuk kërkon që skuadra e tij të bëjë shumë ndryshime në merkato si në hyrje ashtu edhe në dalje. Duke folur nga turneu në Azi, ai komentoi edhe të ardhmen e Susos: “Si trekuartist punon shumë mirë, ka qenë i gatshëm për të dhënë shumë në stërvitje në këtë rol. Është një futbollist i fortë, driblon, ka vizion dhe mund të bëjë diferencën.

Kam shumë besim te drejtuesit, ata janë kompetetë dhe e dinë se për çfarë kemi nevojë. Më pas koha do të qartësojë të gjithë dhe këtë e kemi. Situata e grupit sigurisht që do të ishte ideale nëse do të punonim nga fillimi me grupin e plotë. Por unë nuk ankohemi, çdo diskutim do të trajtohet brenda klubit

Kanë qenë 10 ditë të një punë shumë të mirë, kam gjetur një grup futbollistësh shumë profesionist dhe të përqendruar Milanello ka një strukturë të jashtëzakonshme”, deklaroi Giampaolo. /R.Lika-Koha Jone/