Majko: Haradinaj dha dorëheqjen si një burrë shteti i vërtetë

Ish-kryeministri i Shqipërisë gjatë periudhës së luftës së Kosovës, Pandeli Majko, e ka cilësuar dorëheqjen e sotme të kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj, si dorëheqjen e një burri shteti.

“Ramush Haradinaj ka dhënë dorëheqjen nga posti i kryeministrit si një burrë shteti. Ai kreu një akt që i bën nder Kosovës shtet që drejtohet nga shtetarë të cilët bëjnë dallimin e fatit personal me atë të sigurisë kombëtare.

Veprat e një njeriu vlejnë më shumë se dobësitë e tij.

Sot jam me Ramushin! Të falenderoj komandant për shembullin e luftës, dhe sot në atë të paqes.”