Këmbimi valutor/ Euro dhe Paundi dobësojë monedhën vendase. Dollari humb pikë

Kjo javë është mbyllur pozitivisht për monedhën e Eurozonës e cila është rritur sot në vlerën e 121.8 lekëve.

Ndërkaq edhe Paundi Britanik është forcuar duke fituar 0.3 pikë kundrejt lekut duke arritur në nivelin e 135.3 lekëve.

Ndërsa Dollari Amerikan ka regjistrua rënie të ndjeshme prej 0.2 pikësh duke zbritur në kuotën e 108.2 lekëve, referuar të dhënave të Credins Bank.

Franga Zvicerane është ngjitur në vlerën e 110 lekëve. Dollari Kanadez dhe ai Australian janë këmbyer këtë të premte me përkatësisht 83 lekë dhe 76.3 lekë. /scan