Historinë e bëjnë burrat dhe gratë që e duan kombin!

Nga Nora Malaj*

Historinë e bëjnë burrat dhe gratë që e duan kombin!

“Për atë burrë që historia do të shkruaj që nuk u tut kurrë!
Përtej çdo komenti mirënjohje dhe vlerësim maksimal për ty Rahmush Haradinaj!
Kur burrat veprojnë si atdhetarë e burra shteti, mirënjohja dhe respekti janë pa kufi !

“Për të ruajtur nderin e kryetarit të qeverisë dhe të shtetit, kam vendosur që është e drejtë të jap dorëheqjen”- do të thoshte Kryeministri i Kosovës në fjalën e tij të dorëheqjes!
Mirënjohje dhe faleminderim për aktin tend prej patrioti e burrë shtetit!

Kjo është kur vendi drejtohet nga burra shteti si zoti Hajradinaj !

Mirënjohje!

*Ish-dpeutete e LSI