Pamjet/ Plani sekret për të ndërtuar në park pas universitetit

Rama dhe Veliaj me sa duket nuk do ngopen pa i vjelë paratë edhe hapsirave më të kushtueshme që kanë mbetur në Tiranë. Gjatë prezantimit të kampusit të ri të universitetit të arteve, i cili pa surpirzë është konceptuar nga arkitekti i preferuar Mario Kazamonti, janë shpërndarë edhe disa pamje rreth e qark sheshit Nënë Tereza ku bien në sy ndërtime të çuditshme. Volumet e ish hotel Sheraton kanë ndryshuar. Po ashtu pas tij kanë mbirë edhe disa kulla. Dhe më skandalozja, brenda në park, pas godinës së Universitetit, shfaqet papritmas edhe një godinë tjetër. A janë këto projekete e reja të dyshes kryeministri bashki ende të panjohura për publikun?

Shikoni fundin e videos:

Lapsi.al