“Kosova e rrezikuar nga Serbia e Madhe”, prezantohet në Ulqin

Libri i publicistit Enver Bytyçi, “Kosova e rrezikuar nga Serbia e Madhe” do të prezantohet këto ditë në Panairin e Librit në Ulqin.

Libri përmban analiza, studime dhe opinione mbi zhvillimet e fundit në raportet me Serbisë dhe Kosovës. Një pjesë e rëndësishme e këtij libri merret me idenë e ndarjes së Kosovës, dhe rolin që ka Hashim Thaçi dhe Edi Rama në këtë projekt.

Panairi i Librit në Ulqin zhvillohet më datat 26 dhe 31 korrik.