Çifti më i ri i lezbikeve, këngëtarja martohet me korrespondenten e politikës 37 vite më të madhe

Që dashuria nuk njeh moshë dhe gjini këtë në e vërteton më së miri çifti i ri, i kurorëzuar në Londër.

Këngëtarja Julia Zelg-De Freest, 24 vjeç, ka kurorëzuar dashurinë e saj me korrespondenten e politikës, Eileen Zelg-De Freest, 61 vjeç.

Ato janë njohur në rrjetin social “Tinder” u matruan në Londër, aty ku edhe u lidhën.

Ishte Julia ajo që mori hapin e para për të propozuar e më pas Eileen ia kthehu në të njëjtën “monedhë”, duke i kërkuar që të martohet me të, gjatë disa pushimeve në Brazil.